Huidcoach

Natuurlijke huidverbetering en mooi ouder worden (zonder ingrijpende operaties) is mijn passie.

Als huidcoach wil ik mijn klanten meer bieden dan de traditionele gezichtsbehandeling. Met professionele zorg en persoonlijke aandacht werk ik aan een structurele verbetering van uw huid; zodat die er langer jong, mooi en gezond uitziet.Een huidanalyse fungeert als basis voor de behandeling. De daarop volgende gelaatsverzorging is gericht op de behoeften van uw huid.

Een correcte keuze maken in verzorgingsproducten is niet makkelijk. Die keuze is makkelijker als u weet welk huidtype (en eventuele huidproblemen) u hebt en weet welke ingrediŽnten er in welke producten zitten. Als gecertificeerd huidcoach help ik u graag in deze zoektocht.

Tijdens de behandeling krijgt u (indien gewenst) advies en uitleg over producten die u thuis kan gebruiken, evenals handige tips.


Voor thuis gebruik adviseer ik de producten van Naobay. Deze producten hebben het voordeel dat zij de huid niet afsluiten. Dit is heel belangrijk voor een mooi en aangenaam resultaat. De huid blijft ademen en krijgt toch de voeding die het nodig heeft. NAOBAY-producten bevatten geen synthetische parfums of bewaarmiddelen. Vaak is het daarop dat mensen een reactie vertonen. Kortom, zonder pesticiden, parabenen, siliconen, PEGs en andere schadelijke ingrediŽnten, zorgt NAOBAY voor producten van superieure kwaliteit! Naobay combineert natuurlijk met betaalbaar en dat maakt het merk zo aantrekkelijk!

Door een regelmatige intensieve verzorging, en het gebruik van de juiste dagelijkse verzorgingsproducten voorkomt u huidproblemen en behoudt u die mooie gezonde huid.


Prijslijst