Nagelstudio

Uiteraard wilt u uw handen en nagels goed laten verzorgen. Nagelstudio Skin heeft daarom diverse mogelijkheden op het gebied van hand- en nagelverzorging.

Hieronder krijgt u meer uitleg over de verschillende behandelingen: gelnagels, gellak en manicure.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust contact met me op. Als gediplomeerde en professionele nagelstyliste met jaren ervaring bekijk ik graag met u welke behandeling best past bij uw persoonlijkheid en wensen.

Ook voor het verzorgen van teennagels met gel (esthetisch + medisch) kunt u bij Skin terecht.

Gellak/Gelish

Gellak is een semi-permanente nagellak. Deze lak wordt aangebracht op de natuurlijke nagels en vervolgens uitgehard onder een LED lamp. Gellak kan (indien gewenst) door uzelf verwijderd worden.

Voordelen:
- bladert niet af zoals gewone nagellak.
- heeft een natuurlijk uitzicht, is niet zo dik als gel.
- geeft de nagel wat extra stevigheid.

Nadelen:
- Indien u breekbare nagels heeft of langere nagels wenst, adviseer ik gelnagels i.p.v. gellak omdat deze nog meer stevigheid bieden.

Gellak is ideaal voor mensen met korte nagels of mensen met lange stevige nagels.Gelnagels

Breken, scheuren of splijten uw nagels? Bent u nagelbijter of wilt u gewoon mooie en verzorgde nagels waar u zelf weinig werk aan heeft ? Dan zijn gelnagels de ideale oplossing voor u!

Plak-nagels?!

Te te vaak denken mensen dat gelnagels 'plak-nagels' zijn...
Gel is een zachte substantie (zoals nagellak) die uitgehard wordt onder een UV lamp. Gel is veel steviger dan nagellak, hierdoor scheuren of breken de nagels niet.

Lange of korte nagels?

Je eigen nagels, hoe kort deze ook zijn, kunnen gelakt worden met gel. Doordat je nagels niet breken zullen je nagels groeien. Tijdens de volgende behandeling kan u kiezen of u uw nagels opnieuw kort wenst of u deze nieuwe lengte graag wenst te behouden. Wenst u van de ene op andere dag langere nagels, dan worden deze verlengt met een sjabloon.

Welke afwerkingen zijn er mogelijk?

Je nagels kunnen op 3 manieren afgewerkt worden:

naturel: Op uw nagels komt er een transparante gel, waaronder de nagel zelf blijft doorschijnen. Uw handen blijven er dus goed en mooi uitzien zonder dat u een onnatuurlijke look creëert voor uw handen.

colour: Met een gekleurde gel lijkt het of je nagels gelakt zijn. Weken lang mooie gelakte nagels, zonder deze dagelijks te moeten herlakken.

french: een stijlvolle zachtroze vulling met een witte nagelrand. Je nagels zijn proper en verzorgd.

Creativiteit

nail art: een steentje, een bloemetje, een strikje? Tal van mogelijkheden om je nagels extra te laten opvallen.

Ook wat de vorm betreft heb je tal van mogelijkheden: lang, kort, rond, puntig, recht,...

Nagelbijten

Het zetten van kunstnagels bij een nagelbijter heeft meteen een aantal positieve effecten:

- Het bijten van de kunstnagel is niet aantrekkelijk omdat deze te hard is.
- Het nagelbed krijgt de gelegenheid om zich te herstellen.
- De kunstnagel kan als een natuurlijke nagel worden afgewerkt, zodat deze eruit ziet als een gewone verzorgde nagel.

Ook mannen kunnen op deze manier hun afgebeten nagels laten bijwerken. Geen glanslaag, geen witte rand, maar een mooi verzorgde hand als resultaat!

Manicure

Een manicure is een behandeling van nagels en handen. De nagel wordt in een mooie vorm gevijld en de nagelriem wordt wat naar achter geduwd en bevochtigd met nagelriemolie.

Als afsluiter krijgen je handen een heerlijke massage met een voedende handcrème. Indien je dit wenst krijgen je nagels daarna een leuk kleurtje nagellak.

Veelgestelde vragen

Kan ik gewoon alles doen met kunstnagels?

Ja, als je ze op een goede lengte/verhouding houdt wel. Als u merkt dat u uw nagels vaak stoot dan zijn ze waarschijnlijk te lang voor u.

Is een nabehandeling noodzakelijk?

Ja. Wel als u de nagels mooi wilt houden. Na enkele weken groeien de nagels uit en raken ze de balans kwijt, waardoor deze zullen breken. Indien u de nagels niet (tijdig) laat nabehandelen kunt u uw nagels beschadigen.

Worden de eigen nagels beschadigd door het dragen van kunstnagels?

Nee, ook al wordt er in de volksmond gezegd van wel. Wat er vaak gebeurt, is dat wanneer mensen hun nagels na verloop van tijd beu zijn, ze de kunstnagel eraf gaan prutsen. Je eigen nagels zijn opgebouwd uit dunne laagjes, als je de kunstnagel eraf prutst, trek je laagjes van je natuurlijke nagel mee als gevolg dat je dunne nagels overhoudt. Laat ze daarom vakkundig verwijderen als u ermee stopt.

Worden eigen nagels zachter/dunner door het dragen van kunstnagels?

Nee, natuurlijke nagels zijn bij de meeste mensen zacht en flexibel. Door het dragen van kunstnagels zal dat niet veranderen.

Wat de meeste mensen in de war brengt is dat men na het dragen van kunstnagels een ontwenningsperiode doormaakt. Daarom zal de stap van kunstnagels naar natuurlijke nagels en andersom altijd even wennen zijn.

Neem vrijblijvend contact op voor meer inlichtingen of bel voor een afspraak 0476 43 22 20.


Prijslijst